Despre Noi – Romitaldo SRL

Peste 25 de ani de experiență și cunoaștere a sistemelor industriale internaționale, oferim cele mai bune soluții economice clienților noștri apreciați. Am câștigat multe premii și am obținut numeroase certificări intre 1992-2017

SC Romitaldo reprezentand tehnic si sevice in Romania vinde aparate de sudura ce folosesc la sudura tevilor si racordurilor in retele de apa, gaz si ale fluide sub presiune.

Avem un record dovedit de realizari și suntem o companie de renume în Romania. Ne asigurăm că toate proiectele sunt realizate cu maxim profesionalism, folosind materiale de calitate oferind clienților suportul și accesibilitatea de care au nevoie.

Produsele noastre sunt realizate la cele mai inalte standarde, conform asteptarilor clientilor. Oferim suport tehnic si service cu personal specializat pentru toata gama de produse comercializate de compania noastra.

Ne străduim să menținem cele mai înalte standarde în timp ce depășim așteptările clientului la toate nivelurile.  Descoperiti produsele si serviciile noastre.